SEZÓNA 2005

V tomto roce se hrál pouze KTS v počtu 8-mi hráčů, kteří byli rozlosováni do pavouka bez nasazování favoritů. Vzhledem k tomu, že nepřišel nahlášený Mark Harig, zastoupil ho Radim Konečný (oranizátor turnaje), který všechny upozornil, že vždy při mečbolu skrečuje zápas (kvality hráčů byly tehdy značně rozdílné).

Konečné pořadí KTS 2005:

1. Konečný Daniel-9 let (s Radimem Konečným 1:5 RK scr. poté s Petrem Mikolášem 6:3 a finále s Liborem Koloničným 6:3)

2. Libor Koloničný (s Reném Filipem 6:4 poté s Petrem Gruškovským 6:0 a finále s Danielem Konečným 3:6)

3. Petr Mikoláš (s Vladislavem Carbolem st. 7:6 (2) poté s Danielem Konečným 3:6 a v boji o bronz s Petrem Gruškovským 6:1)

4. Petr Gruškovský (s Martinou Konečnou 6:1 poté s Liborem Koloničným 0:6 a v boji o bronz s Petrem Mikolášem 1:6)

5. Vladislav Carbol st. (s Petrem Mikolášem 6:7 (2) poté s Radimem Konečným 3:5 RK scr. a finále útěchy s Reném Filipem 6:2)

6. René Filip (s Liborem Koloničným 4:6 poté s Martinou Konečnou 7:5 a finále útěchy s Vladislavem Carbolem st. 2:6)

7. Martina Konečná (s Petrem Gruškovským 1:6 poté s Reném Filipem 5:7 a v boji o bronz útěchy s Radimem Konečným 0:5 RK scr.)

8. Radim Konečný (s Danielem Konečným 5:1 RK scr. poté s Vladislavem Carbolem st. 5:3 RK scr. a v boji o bronz útěchy s Martinou Konečnou 5:0 RK scr.)

Jednalo se o 1. ročník KTS (Konečný turnaj sezóny), který odstartoval "hvězdnou" kariéru Daniela Konečného (2 medaile z mistrovství ČR, hráč TOP TEN ČR) a možnost svádět urputné bitvy v přátelském duchu. Náročný systém PRAVIDEL  se postupem času upravoval tak, aby byli všichni spokojeni a nebyla zde možnost vypočítavě obcházet jednotlivé tenisové "zákony". Z KTS se stal celoroční turnajový systém (včetně Davids Cupu a Zimního turnaje), aby se rodina Konečných nenudila :-))) Děláme to pro vás rádi, i když občas zvedneme obočí i ukazováček a tu a tam udělíme napomenutí v podobě žluté karty. Věříme, že to chápete. Na všechny máme stejný metr a udělíme-li někdy výjimku, bude to vždy po důkladném a citlivém zvážení ku prospěchu turnaje. Bavte se tenisem a potěšte se s přáteli!

zpt   |   nahoru   |   dom

 

 

 

 

phoneiphone1.cz
Pivn hotovost

 
 

 
408 795 / 3 online
realizace nextWEB